Kiinteistötutka
Kiinteistötutka

2h+kt+s, 45 m2, 201500 €

Kerrostalo, Kuopio, Saaristokaupunki Lehtoniemi, Kanavanranta 4 | Kohde 9433507

Kohteella kuvia: 9 kpl


Koti Keilanpalatsissa, aivan Kallaveden rannassa.

Keilankanavan lounaisrantaan, omalle rantatontille, rakennetaan korkeatasoinen 3-kerroksinen kerrostaloyhtiö, jonka jokaisen asunnon lasitetulta parvekkeelta avautuvat esteettömät maisemat Kallavedelle. Taloyhtiön varustelu on ensiluokkainen. Käytetyt materiaalit ovat laadukkaita ja rakentamisen laatu loppuun asti viimeisteltyä. Lasihissit takaavat esteettömän käynnin kaikkiin asuntoihin molemmissa taloissa. Jokaiselle huoneistolle kuuluvien lämpimien varastojen lisäksi tarjolla on erikseen ostettavia lisävarastoja. Omien saunojen lisäksi taloyhtiö hemmottelee asukkaitaan B-talon alakerran modernilla saunaosastolla, josta pääset näppärästi omalle laiturille uimaan ja vilvoittelemaan. Alakertaan rakennetaan myös monitoimihuone harrastusmahdollisuuksille sekä pihalle grillikatos. Keilanpalatsi yhdistää premium-tason kaupunkiasumisen ja kesähuvilan parhaat puolet, jotta jokainen arkipäivä voi olla elämys.

Taloyhtiössä on yhteensä 36 maisemahuoneistoa, joista jokaisessa on laadukkaat materiaalit, korkeatasoinen varustelu ja huoneiston levyiset, täysin lasitetut parvekkeet. Asuntoja on tarjolla pienemmistä 35m2 yksiöistä aina neljän huoneen 81m2 suuruisiin huoneistoihin saakka. Vielä hieman enemmän persoonallista ja ainutlaatuista asumista tarjoavat B-talon ylimmän kerroksen loft-huoneistot, joissa ikkunakorkeus nousee jopa 4,45 metriin asti. Loft-asuntojen parvihuoneet takaavat asukkailleen henkeä salpaavat maisemat kanavalle. Taloyhtiö valmistuu 31.8.2020.

ASUNNON PERUSTIEDOT


Kohdenumero: 9433507
Sijainti:Kuopio Saaristokaupunki Lehtoniemi
Kanavanranta 4, 70840 Kuopio
Tyyppi: kerrostalo
Omistusmuoto: oma
Huoneistoselitelmä: 2h+kt+s
Huoneita: kaksio
Asuinpinta-ala: 45m2
Kokonaispinta-ala: 45m2
Kerrokset: 1/3
Rakennusvuosi: 2020
Käyttöönottovuosi: 2020

HINTA JA KUSTANNUKSET


Velaton hinta: 201500eur
Myyntihinta: 74739eur
Neliöhinta: 4 477,78eur / m2 (Lasketaan automaattisesti velattomasta hinnasta)
Lisätietoja maksuista: Arvio hoitovastikkeesta n. 3€/m2.*RIVIVAIHTO*Arvioitu rahoitusvastike on 129,92€/kk 07/2022 saakka. 08/2022 Alkaen arvioitu rahoitusvastike on 609,28€/kk.

ASUNNON LISÄTIEDOT


Sauna: Oma sauna
Parveke: on
Parvekkeen kuvaus: lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta: lounas
Hissi: on
Asunnon kunto: uusi

ASUNNON TILAT JA MATERIAALIT


Seinämateriaalit: Maalia, laattaa
Lattiamateriaalit: Parkettia, laattaa

TALOYHTIÖ


Taloyhtiön nimi: Asunto Oy Kuopion Keilanpalatsi
Tontin koko: m2
Tontin omistus: oma


Meillä on sinulle ratkaisu - Kiinteistötutka
[ Tietosuojaseloste ] . Kuluttajariitalautakunta on toimivaltainen taho käsittelemään Kiinteistötutka - myymälöiden ja kuluttajan välisiä riita-asioita.
Kiinteistötutka All rights reserved © 2020 | Www-sivujen toteutus: mainostoimisto Mediabaari